Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Новий Mercedes S-Class відкриває таємниці

В мережі Інтернет почали з҆ являтися перші шпигунські фото нового покоління флагманського седана від легендарного німецького бренду Mercedes. За попередньою інформацією, презентація S-Class відбудеться вже восени цього року, а перші серійні автомобілі надійдуть до продажу наприкінці року. Крім типових витоків закамуфльованих мулів нещодавно було оприлюднено фото інтер҆ єру та передньої частини нового Mercedes S-Class.

Завдяки шпигунським фото ми можемо побачити яке майбутнє для S-Class готують в Mercedes. Екстер҆ єр новачка виглядає досить монументально адже він націлений на довгострокове панування в сегменті представницьких седанів. В передній частині кузова простежується еволюційний шлях від попередника до сучасних стандартів в дизайні. На нашу суб҆ єктивну думку, новий Mercedes S-Class стане найкращим седаном у світі і поверне славу легендарного 140-го кузова. В цьому впевнені і в Інгольштадті, адже S-Class першим з великої німецької трійки випустить абсолютно новий автомобіль з іноваційним підходом до майбутнього автомобілебудування. На дорозі новий S-Class сплутати з конкурентами буде неможливо, а серьозні габаритні розміри та новий дизайн стануть візитною карткою флагмана у всьому світі.

І якщо екстер҆ єр зазнає косметичних змін, то інтер҆ єр матиме надсучасну архітектуру з натяками з егендарного минулого моделі. Дещо розчаровує запозичений дизайнерський хід Tesla, коли все управління автомобілем зосереджено на планшеті, який до того ж розташований у книжному форматі. Але в усьому іншому, нас очікує німецька якість та педантичний підхід до деталей. Панель приладів в електронному форматі виводиться на віртуальний екран, який вдало вписаний перед очима водія. Отвори воздуховодів системи клімат-контроля мають вертикальну форму та відносять нас до 70-х-80-х років минулого століття. Також, унікальним є простий дизайн торпедо, при цьому слід відзначити футуристичний стиль та чудову ергономіку. Вже зараз зрозуміло, що новачок буде нафаршировано всіма можливими технологіями, включаючи появу нових функцій та опцій.

Під капотом Mercedes S-Class 2021 модельного року скоріш за все будуть працювати електрофіковані версії 6-ти та 8-ми циліндрових двигунів. На вершині модельного ряду німці можливо збережуть 12-циіндровий мотор, а також презентують повністю електричний седан. За попередньою інформацією ціни на новий седан збережуться на рівні попередника, але завдяки новим опціям модель може трохи подорожчати у топових варіантах оснащення…

 

27.05.2020
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Новий Mercedes S-Class відкриває таємниці

Політика конфіденційності